Jip en Janneke

Janneke keek eens goed naar de selfie die ze zojuist met haar telefoon en nieuwe selfiestick had gemaakt. Raar ze stond er niet alleen op. Achter haar op de foto stond een jongetje, bijna net zo groot als zij. Janneke draaide zich om. Wie ben jij vroeg ze?
Ik ben Jip zei het jongetje en wie ben jij en wat doe je hier?  Ik ben Janneke en ben selfies aan het maken. Ja, dat zie ik ook wel zei Jip stoer, maar hoe kom jij hier in de tuin?
Via het trappetje van de boomhut zet Janneke, mag dat dan niet? Is die boomhut van jou vroeg ze aan Jip.

Ja zei Jip, die heb ik gemaakt samen met Bas, toen we in groep 6 zaten. Maar Bas is verhuisd en ik heb al even niet meer in de boomhut gespeeld.
Ik ben gisteren hier komen wonen zei Janneke en morgen begin ik in de brugklas, best spannend.janneke selfie

Zou bovenstaand een nieuwe moderne versie van Jip en Janneke kunnen worden, of moeten ze dan toch Yara en Yannick heten, in groep 3 zitten en nog geen telefoon hebben, maar op hun Ipodje een foto maken. Best een leuke uitdaging, de ijscokar wordt de plaatselijke Roma, de schillenboer de wekelijkse collectebus voor het goede doel en Siep en Takkie houden we er gewoon in. In ieder geval moeten de schoenen aangepast naar Stan Smith schoenen….

stansmith

Een gedachte over “Jip en Janneke

Reacties zijn gesloten.